Noaptea Nuntii

Povestea de dragoste a fiecarei perechi ajunge la apogeu la un moment-dat… Si acel moment este Noaptea Nuntii ! Ne dorim ca totul sa fie perfect. Cum altfel decat cu o echipa de profesionisti foarte bine formata ?
Orice petrecere reusita depinde in special de muzica, de ambianta vizuala si de felul in care cei ce conduc petrecerea stiu sa imbine toate aceste lucruri. Conteaza ce piese foloseste un DJ, dar mult mai importanta este ordinea lor, in asa fel incat reactia participantilor la eveniment sa fie cea scontata.
Oferim solutii complete pentru organizarea oricaror tipuri de evenimente (nunti, botezuri, petreceri private, aniversari, lansari, conferinte, congrese, simpozioane, team building) care necesita sonorizare sau servicii foto-video, scenotehnica, videoproiectie, dj. Echipa noastra dispune de aparatura profesionala, de ultima generatie. Cei peste 12 ani de experienta in domeniul entertainment-ului ne recomanda atat pentru petreceri private cat si oficiale.

 

Atu-urile noastre sunt:

  • Experienta profesionala in domeniu
  • Personal experimentat, respectuos si sociabil
  • Aparatura profesionala audio, foto, video, video-proiectie
  • DJ profesionisti
  • Solisti pentru petreceri

Ai ajuns unde trebuie!
Oferim solutii complete pentru evenimente de neuitat.
De ce sa contractezi mai multe firme, cand exista una care va ofera tot ce trebuie (servicii sonorizare, foto, video, video proiectie, dj, fotografi, cameramani).
In functie de specificul evenimentului, de la muzica variaza de la hora pana la clubbing, de la anii ’60 pana la cele mai recente hit-uri.
Folosim echipamente profesionale de inalta fidelitate, ce va garanteza un sunet impecabil pentru orice fel de petrecere.